top of page

zo 16 mei

|

Eindhoven

Gluren bij de buren (2e editie!)

Altijd al eens willen gluren bij de buren? Dit is je kans! Op zondag 16 mei gaan we bij elkaar langs de tuinen: elkaar even te spreken, beter te leren kennen en tuininspiratie op te doen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gluren bij de buren (2e editie!)
Gluren bij de buren (2e editie!)

Tijd en locatie

16 mei 2021, 11:00 – 16:00

Eindhoven, Vredeoord, Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Beste bewoners van Vredeoord,

We zijn allemaal verhuisd in een bijzondere tijd! Vele mensen zijn hier komen wonen door een ambitieplan in te vullen. Samen een wijk opzetten, multiculturele buren, vele nationaliteiten en gewoontes. Een geweldig initiatief van Trudo! Dat vraagt om een kennismaking! Anderen van jullie kwamen hier namelijk aan een huis door kopen, urgentie, loting via wooniezie of herhuisvesting. Om er samen een veilige, gezellige en prettige woonsfeer van te maken hebben we elkaar nodig, ideeën opdoen, samen een tuin aanpakken, kinderen die met elkaar spelen en leren kennen. Dat vraagt om een kennismaking!

Om elkaar te leren kennen zijn er helaas nog geen mogelijkheden om een evenement op te zetten. Daarom leek het ons leuk om bij elkaar langs te gaan, elkaar even te spreken, waar kan dat beter als in de openlucht in onze tuin? Om elkaar te leren kennen nodigen we jullie uit om bij elkaar te kijken. Je kunt natuurlijk iets lekkers bakken, of iets anders bedenken om elkaar te ontvangen en te leren kennen.

We hebben de straten Douglashout en Loofhout samen gevoegd en Naaldhout en Grenenhout. We begrijpen dat jullie elkaars tuinen wellicht ook willen bezichtigen en elkaar willen ontmoeten, maar we leggen graag het initiatief bij jullie zelf om dat op die dag of in een later stadium op te pakken. Gewoon vanuit je achterdeur op bezoek bij je buren in onze Vreedzame wijk.

ZONDAG 16 MEI VAN 11.00 TOT 13.00 UUR GAAN NAALDHOUT EN GRENENHOUT NAAR DE OVERKANT VAN DE WADI.  VAN 14.00 TOT 16.00 UUR ANDERSOM.

Veel plezier. Safyya, Tom, Judy

Deel dit evenement

bottom of page